top of page
Smerter

Fire & Ice

Denne eksklusive ansigtsbehandling er en effektiv frugtsyrebehandling, som er målrettet til at forny hudens overflade, reducere fine linjer og rynker, udglatte, blødgøre og fjerne døde hudceller og fremskynde cellefornyelsen.

Behandlingen består af en kombination af to terapeutiske masker.

Den Intensive Resurfacing Masque, som eksfolierer og genopliver huden gennem sit indhold af frugtsyrer og -ekstrakter, vitaminer samt potente antioxidanter, denne maske fås både i ph 3,5 og vores ph 2,5. Den anden maske er den kølende og fugtgivende Rejuvenating Masque. Denne fantastiske ansigtsbehandling vil vække dine sanser med duft af bl.a. kølende pebermynte. Det er ikke uden grund, at denne behandling er populær blandt stjernerne i Hollywood, hvor den også går under tilnavnet “Red Carpet Facial”.

Prodigy Peel

Prodigy Peel Systems

læs vores patientinformation

PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM og

PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM fra iS CLINICAL er en moderne ansigtspeeling, der er designet til at give dig en mere glat og jævn hudtone med masser af glød og minimal downtime. Tidligere var en ansigts-peeling synonymt med svære afskalninger og ofte et lidt stift og blegt look. Med tiden er disse peels blevet mere skånsomme og resultaterne mere naturlige. 

 

Denne minimalt invasive peel med forskellige styrker, er målrettet til at korrigere mindre uregelmæssigheder i huden, såsom fine linjer og rynker, ujævn hudtone og udslæt.

Bemærk at Prodigy Peel System 2 og 3 har en PH-værdi på hhv. 1,8 og 1,7. De må derfor kun bruges af plastikkirurger og hudlæger. Eller sygeplejersker, der er særligt godkendt til behandlinger med disse PH-værdier.

young%20woman%20face%20portrait%20with%2

PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM

Denne peel, som kombinerer resorcinol, mælkesyre, salicylsyre og citronsyre er målrettet flere hudproblemer, såsom mild til moderat ældning af huden, mild akne samt hyperpigmentering. Disse ingredienser er kombineret med en kraftfuld ”booster”, som har en avanceret form af salicylsyre. Tilsammen hjælper disse ingredienser med til at fremme behandlingsresultaterne sammenlignet med andre kemiske peels. På grund af den innovative formel, er der mindre risiko for uregelmæssigheder i pigment og kan derfor bruges på alle hudtyper, selv mørke hudtyper.

Personer med mørk hud har en større risiko for bivirkninger til kemiske peels. Og derfor er P2 systemet førstevalg ved mørkere hud.

PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM

P3 systemet kombinerer resorcinol, mælkesyre og salicylsyre med en kraftfuld “booster”, der indeholder en avanceret form af salicylsyre, for at give en overfladisk til medium dyb kemisk peeling, som resulterer i en lysere og mere ungdommelig hud-teint.
Denne multitasking peel virker mod slaphed i huden, akne, hyperpigmentering, fine linjer og rynker og en ujævn hudtone. Den kan bruges på de fleste hudtyper, men er mest velegnet til lyse hudtyper (Fitzpatrick type I, II, og III). Den er især velegnet til personer med hyperpigmentering, ældningstegn og ujævn hudoverflade og er generelt kraftigere end P2 systemet.

Ved følgende tilstande kan man IKKE behandles med kemiske peelinger:
  • Gravid eller ammende

  • Aktivt forkølelsessår, Herpes type I eller II, eller vorter i behandlingsområdet

  • Solskoldet eller særlig sensitive hud

  • Allergi eller sensitivitet overfor nogle af ingredienserne i de anvendte peels herunder inkluderet asprin, salisylsyre, acetylsacetylsalisylsyre og idebenon

  • Vitiligo

  • Autoimmune sygdomme såsom psoriasis, lupus, rheumatoid arthritis, dermatomyositis, multiple sklerose, eller andre sygdomme som svækker immunforsvaret

  • Inflammatorisk dermatitis inklusiv rosacea, seboroisk eksem, lupus, eller dermatomyositis

  • Hyperpigmentering relateret til tidligere brug af hydroquinone-holdige produkter

  • Patienter med tendens til hypertrofiske ar (arvæv) eller keloid formation

  • Hvis du er < 18 år

Se link til samtykke-erklæring, der udfyldes før behandlingen.

bottom of page